idrottspriser sportpriser pokaler medaljer plaketter idrottspriser pokaler

idrottspriser pokaler medaljer plaketter pokal medaljidrottspriser pokaler medaljer pokal medalj

Logga in
E-Mail:

Password:

Logga in>>


 
00031124
 

GRAVYR


Vi erbjuder gravyr på pokaler och medaljer för 50 öre/bokstav.

Ni väljer vilken färg Ni vill ha på skylten, guld med svart text eller silver med svart text. 

 

 

 

 

 

 

 EGEN LOGO

Om ni väljer "egen logo" och fyller i ert "logo nummer",graverar vi er logo framför texten på skylten. Detta kostar 2,50 extra /skylt. Här väljer Ni också mellan guld eller silver. Vi erbjuder även skyltar i färg, se Logo Concept.

Om Ni är intresserade av att få Er logo på skylten eller som motiv, väljer Ni LogoConcept. Lägg till en Logo Concept i kassan och i varukorgen hittar Ni Ert referensnummer. Ni skickar in er logo via mail, gärna en vectoriserad eps fil men även andra filformat fungerar, och märker mailet med Ert referensnummer. Detta nummer använder ni varje gång Ni vill beställa något med samma logo på. Det tillkommer en startkostnad vid varje nytt original med 200 kr

Har Ni beställt ett LogoConcept tidigare men tappat bort Ert referensnummer så hittar Ni det i Er orderhistorik.

 

GLAS

Gravyr på glas och glasplaketter ingår i priset i webshopen. Gravyrens färg blir frostad. Beställningar på glas och glasplaketter görs i webshopen. Det går även att använda sin logo på glasen och där erbjuder vi även andra standardbilder till tex förlovning, bröllop och student. Har Ni andra önskemål på bilder så är det bara att höra av sig!